Untitled Document
Untitled Document
   
Untitled Document
Domov
Untitled Document
Apartmaji
Untitled Document
Galerija
info.
Kontakt
Apartmani Iž - Pocetak
DOBRODOŠLI

Če iščete sproščujoč oddih ali udobno nastanitev za čas počitnic, vam to lahko nudimo tu, na otoku Ižu, kjer vam lahko ponudimo različne apartmaje v srcu Dalmacije, na hrvaškem Jadranu.
Hiša se nahaja v Malem Ižu, enem od dveh krajev na otoku Iž. Parkirišče je 40 m oddaljeno od hiše in je dostopno po stopnicah. Morje in pristanišče sta od hiše oddaljena 50 m, plaža pa 200 m. V bližnjem pristanišču se nahajajo tudi mini-market (100 m), restavracija (80 m) in buffet (150 m).
V mestu Veli Iž, ki je oddaljeno 10 min. vožnje z avtom, se nahajajo ambulanta, trgovine s hrano, mesar, trgovina s spominki, pošta in nekaj restavracij, kavarn in picerij.
Hiša se nahaja na mestu z lepim razgledom na morje. Zgrajena je na tradicionalen način iz kamna, kar ji daje še poseben čar. Že davnega 1900 leta jo je zgradil, na otoku legendarni, Štamatela, po katerem je poimenovan tudi eden od apartmajev. Rekonstrukcija hiše se je začela leta 2000 in je sedaj popolnoma funkcionalno nadgrajena. Ima 3 etaže in 5 apartmajev. V vsakem apartmaju je na voljo kopalnica s tušem, dnevna soba s kuhinjo in terasa s pogledom na morje. Apartmaji so popolnoma opremljeni z vsemi potrebnimi gospodinjski pripomočki, ki omogočajo nadvse udobno bivanje. Na voljo je tudi zasebno parkirišče za 3 vozila. Za doplačilo (5 €) lahko pripeljete s seboj tudi vaše hišne ljubljenčke.